Lunchen bij de boer

Lunchen bij de boer
13
december
Op de boerderij van Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust-deelnemer Arjen Vernooij, genoten de wethouders van gemeente Houten, Bunnik en Wijk bij Duurstede van een heerlijke lunch bij de boer. De initiatiefgroep had de bestuurders van de gemeenten waar Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust deelnemers hun bedrijf hebben, uitgenodigd om "bij te praten" over het project. Wethouder Aart de Kruijf van Barneveld vertelde op enthousiaste wijze hoe o.a. gemeente Barneveld een bijdrage levert aan het project Vallei Boert Bewust.
Helaas hadden de wethouders van Utrechtse Heuvelrug, Zeist en De Bilt zich voor deze informele lunch afgemeld. Wethouder Hans Marchal heeft zich opgewerpen als ambassadeur voor dit project. Hij zal samen met leden van de initiatiefgroep een bezoek brengen aan de gemeenten, die er niet bijwaren. We kijken terug op een geslaagde lunch met heerlijke producten uit de streek.

Archief

2018
2017
2016
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »