ActiviteitenKersenfestival familie Vernooij
Kersenfestival familie Vernooij
29-06-2019
Onder de hoogstam kersenbomen op het fruitteeltbedrijf van Theo, Martine en Erik Vernooij in Cothen wordt tijdens het festival de Kersenmarkt gehouden. Hier vindt u een gevarieerd aanbod van o.a. streekproducten, sieraden, brocante, hoeden, tassen en andere snuisterijen. Ook de roofvogels zijn dit jaar weer aanwezig, en u kunt deze prachtige dieren van dichtbij bewonderen. Daarnaast kunt u genieten van kersenijs, Luikse wafels met warme kersen, koffie/thee met kersengebak en natuurlijk van de versgeplukte kersen uit onze boomgaard. Verder rijdt tijdens het kersenfestival de kersentrein (Kersexpress) door de boomgaard en kan er een bezoek gebracht worden aan Het Kersenmuseum. Voor de kinderen is er een speelplein. Hier mag met krijt op de tafel worden getekend, en kan er gesprongen en gerend worden op de "stormbaan" of de trampoline. Ook is er voor de kinderen een Kersenspeurtocht uitgezet. Zo komen zij spelenderwijs alles over de kersenteelt te weten! Kijk hier voor het programma.
Uitreiking 1e kistje appels aan burgemeester Isabella
24-08-2019
Het fruitplukseizoen gaat van start! 1e kistje appels wordt 24 augustus uitgereikt aan burgemeester Isabella.
Uitreiking 1e kistje appels aan burgemeester Isabella
Kersenplukdagen
06-07-2019
Het kersenseizoen is in volle gang!
En kersen zijn natuurlijk het allerlekkerst als je ze zelf plukt.
Op zaterdag 6, 13 en 20 juli kun je hiervoor terecht bij Landwinkel Nieuw Slagmaat in Bunnik

Kersenplukdagen
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
28-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar de overheerlijke kersen uit de Kromme Rijnstreek vandaan komen? Kom dan naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk (Bunnik) op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni.
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk

Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord ยป