ActiviteitenKersenfestival familie Vernooij
Kersenfestival familie Vernooij
29-06-2019
Onder de hoogstam kersenbomen op het fruitteeltbedrijf van Theo, Martine en Erik Vernooij in Cothen wordt tijdens het festival de Kersenmarkt gehouden. Hier vindt u een gevarieerd aanbod van o.a. streekproducten, sieraden, brocante, hoeden, tassen en andere snuisterijen. Ook de roofvogels zijn dit jaar weer aanwezig, en u kunt deze prachtige dieren van dichtbij bewonderen. Daarnaast kunt u genieten van kersenijs, Luikse wafels met warme kersen, koffie/thee met kersengebak en natuurlijk van de versgeplukte kersen uit onze boomgaard. Verder rijdt tijdens het kersenfestival de kersentrein (Kersexpress) door de boomgaard en kan er een bezoek gebracht worden aan Het Kersenmuseum. Voor de kinderen is er een speelplein. Hier mag met krijt op de tafel worden getekend, en kan er gesprongen en gerend worden op de "stormbaan" of de trampoline. Ook is er voor de kinderen een Kersenspeurtocht uitgezet. Zo komen zij spelenderwijs alles over de kersenteelt te weten! Kijk hier voor het programma.
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
28-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar de overheerlijke kersen uit de Kromme Rijnstreek vandaan komen? Kom dan naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk (Bunnik) op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni.
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
30-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar de overheerlijke kersen uit de Kromme Rijnstreek vandaan komen? Wil je ze zelf ook plukken of genieten van zelfgebakken pannenkoeken?  Kom naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk (Bunnik) op zondag 30 juni.
Vergeet vooral je fototoestel niet, want de hoogstamboomgaard met mooie rode kersen is natuurlijk een unieke locatie voor het maken van mooie foto's.
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Landwinkel de Hooierij
29-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar je voedsel vandaan komt? En wil je dit ook proeven? Of wil je een gezellige dag vol creativiteit, activiteit.... in de natuur, tussen de dieren? Kom naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Landwinkel de Hooierij (De Bilt) op zaterdag 29 juni.
Een prima locatie om je geest te laten dwalen en even te "ont-stressen". 
Op dit bedrijf vinden van 9.15 tot 15.30 uur verschillende workshops én een heerlijke boeren-lunch plaats.


We laten graag zien waar voedsel vandaan komt en hoe wij daar met veel zorg aan werken. Het is mooi om hierover met mensen in gesprek te komen.

We vinden het leuk om vragen te krijgen van mensen en laten graag zien hoe het op ons erf gaat.

Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Landwinkel de Hooierij

Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »