ActiviteitenKersenfestival familie Vernooij in Cothen
Kersenfestival familie Vernooij in Cothen
29-06-2019
Onder de hoogstam kersenbomen op het fruitteeltbedrijf van Theo, Martine en Erik Vernooij in Cothen wordt tijdens het festival de Kersenmarkt gehouden. Hier vindt u een gevarieerd aanbod van o.a. streekproducten, sieraden, brocante, hoeden, tassen en andere snuisterijen. Ook de roofvogels zijn dit jaar weer aanwezig, en u kunt deze prachtige dieren van dichtbij bewonderen. Daarnaast kunt u genieten van kersenijs, Luikse wafels met warme kersen, koffie/thee met kersengebak en natuurlijk van de versgeplukte kersen uit onze boomgaard. Verder rijdt tijdens het kersenfestival de kersentrein (Kersexpress) door de boomgaard en kan er een bezoek gebracht worden aan Het Kersenmuseum. Voor de kinderen is er een speelplein. Hier mag met krijt op de tafel worden getekend, en kan er gesprongen en gerend worden op de "stormbaan" of de trampoline. Ook is er voor de kinderen een Kersenspeurtocht uitgezet. Zo komen zij spelenderwijs alles over de kersenteelt te weten! Kijk hier voor het programma.
Open boerderijen-dag KBTB
30-05-2019
Het leukste uitje op Hemelvaartsdag! Lekker rondwandelen op de boerderij, tussen de koeien en fruitbomen. Verschillende deelnemers van Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust stellen op 30 mei hun bedrijven van 10.00 - 16.00 uur open voor het publiek. Binnenkort meer informatie over de deelnemende bedrijven.
Open boerderijen-dag KBTB
Kersenfestival familie Vernooij in Cothen
29-06-2019
Op zaterdag 29 en zondag 30 juni a.s. vindt het 19e Kersenfestival plaats bij Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust deelnemers Theo, Martine en Erik Vernooy, Groenewoudseweg 18 te Cothen.
Kersenfestival familie Vernooij in Cothen
Dansende koeien 4 mei Boerderij Nieuw Bureveld
04-05-2019
Kom op zaterdag 4 mei a.s. dansende koeien kijken bij Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust deelnemer Martine Wismeijer (boerderij Nieuw Bureveld/landwinkel De Hooierij) in De Bilt.
Dansende koeien 4 mei Boerderij Nieuw Bureveld

Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord ยป