Activiteitenpaasbrunch boerderij Nieuw Bureveld
paasbrunch boerderij Nieuw Bureveld
20-04-2019
De zon komt er weer door, de voorjaarsbloempjes schieten uit de grond en iedereen kan ruiken en voelen dat het voorjaar wordt. De voorjaarsvakantie komt eraan en start met de Paasdagen. Lekker met elkaar erop uit! Begin deze dagen op de boerderij met de hele familie, vrienden en vriendinnen.

Kom naar de Paasbrunch bij Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust deelnemer Martine Wismeijer (Boerderij Nieuwe Bureveld in de Bilt).  
Een heerlijke lenteproeverij met verse, ambachtelijke producten van de eigen boerderij en uit de streek.
Om 12.00 uur wordt gestart met een glaasje bubbels voor jong en oud.
Het uitgebreide buffet bestaat uit o.a.: ambachtelijk gebakken brood, vleeswaren van de boerderij, bijzondere Hollandse boeren kazen, lokale en streekgebonden zoetwaren, lentesoep, diverse hartige gerechtjes, zoete verwennerij en we sluiten de brunch natuurlijk af met een heerlijk dessert. Daarbij worden koffie/thee, melk en diverse sappen geschonken. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten te doen zoals een speurtocht, boter maken en bij de dieren kijken.
Verder is er een springkussen waar de kinderen zich nog even lekker op kunnen uitleven voordat u weer naar huis gaat.

Datum: 20 april 2019
Tijd: 12 uur tot 14.00 uur
Locatie: Landwinkel De Hooierij, Universiteitsweg 1 De Bilt
Prijs: 20 euro p.p.  en 7,50 euro voor kinderen tot 12 jaar

Aanmelden kan via de website of stuur een mailtje aan landwinkel@dehooierij.nl

Open boerderijen-dag KBTB
30-05-2019
Het leukste uitje op Hemelvaartsdag! Lekker rondwandelen op de boerderij, tussen de koeien en fruitbomen. Verschillende deelnemers van Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust stellen op 30 mei hun bedrijven van 10.00 - 16.00 uur open voor het publiek. Binnenkort meer informatie over de deelnemende bedrijven.
Open boerderijen-dag KBTB
Kersenfestival familie Vernooij in Cothen
29-06-2019
Op zaterdag 29 en zondag 30 juni a.s. vindt het 19e Kersenfestival plaats bij Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust deelnemers Theo, Martine en Erik Vernooy, Groenewoudseweg 18 te Cothen.
Kersenfestival familie Vernooij in Cothen
Dansende koeien 4 mei Boerderij Nieuw Bureveld
04-05-2019
Kom op zaterdag 4 mei a.s. dansende koeien kijken bij Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust deelnemer Martine Wismeijer (boerderij Nieuw Bureveld/landwinkel De Hooierij) in De Bilt.
Dansende koeien 4 mei Boerderij Nieuw Bureveld

Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »