Activiteitenpaasbrunch boerderij Nieuw Bureveld
paasbrunch boerderij Nieuw Bureveld
20-04-2019
De zon komt er weer door, de voorjaarsbloempjes schieten uit de grond en iedereen kan ruiken en voelen dat het voorjaar wordt. De voorjaarsvakantie komt eraan en start met de Paasdagen. Lekker met elkaar erop uit! Begin deze dagen op de boerderij met de hele familie, vrienden en vriendinnen.

Kom naar de Paasbrunch bij Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust deelnemer Martine Wismeijer (Boerderij Nieuwe Bureveld in de Bilt).  
Een heerlijke lenteproeverij met verse, ambachtelijke producten van de eigen boerderij en uit de streek.
Om 12.00 uur wordt gestart met een glaasje bubbels voor jong en oud.
Het uitgebreide buffet bestaat uit o.a.: ambachtelijk gebakken brood, vleeswaren van de boerderij, bijzondere Hollandse boeren kazen, lokale en streekgebonden zoetwaren, lentesoep, diverse hartige gerechtjes, zoete verwennerij en we sluiten de brunch natuurlijk af met een heerlijk dessert. Daarbij worden koffie/thee, melk en diverse sappen geschonken. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten te doen zoals een speurtocht, boter maken en bij de dieren kijken.
Verder is er een springkussen waar de kinderen zich nog even lekker op kunnen uitleven voordat u weer naar huis gaat.

Datum: 20 april 2019
Tijd: 12 uur tot 14.00 uur
Locatie: Landwinkel De Hooierij, Universiteitsweg 1 De Bilt
Prijs: 20 euro p.p.  en 7,50 euro voor kinderen tot 12 jaar

Aanmelden kan via de website of stuur een mailtje aan landwinkel@dehooierij.nl

Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
28-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar de overheerlijke kersen uit de Kromme Rijnstreek vandaan komen? Kom dan naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk (Bunnik) op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni.
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
30-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar de overheerlijke kersen uit de Kromme Rijnstreek vandaan komen? Wil je ze zelf ook plukken of genieten van zelfgebakken pannenkoeken?  Kom naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk (Bunnik) op zondag 30 juni.
Vergeet vooral je fototoestel niet, want de hoogstamboomgaard met mooie rode kersen is natuurlijk een unieke locatie voor het maken van mooie foto's.
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Landwinkel de Hooierij
29-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar je voedsel vandaan komt? En wil je dit ook proeven? Of wil je een gezellige dag vol creativiteit, activiteit.... in de natuur, tussen de dieren? Kom naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Landwinkel de Hooierij (De Bilt) op zaterdag 29 juni.
Een prima locatie om je geest te laten dwalen en even te "ont-stressen". 
Op dit bedrijf vinden van 9.15 tot 15.30 uur verschillende workshops én een heerlijke boeren-lunch plaats.


We laten graag zien waar voedsel vandaan komt en hoe wij daar met veel zorg aan werken. Het is mooi om hierover met mensen in gesprek te komen.

We vinden het leuk om vragen te krijgen van mensen en laten graag zien hoe het op ons erf gaat.

Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Landwinkel de Hooierij

Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »