ActiviteitenBoeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
28-06-2019
In het weekeinde van 28, 29 en 30 juni organiseert Boert Bewust een landelijk evenement met als titel “De Boeren Beleving; ervaar het selfie! In alle Boert Bewust-streken worden activiteiten georganiseerd. Vanuit Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust stellen Eveline en Jacob Westeneng (Plattelandwinkel De Achterdijk in Bunnik) en Martine Wismeijer (landwinkel de Hooierij in de Bilt) tijdens de "Boeren Beleving" de deuren van hun bedrijf open en organiseren ze diverse activiteiten.
Op de website van Boert Bewust kun je zien welke activiteiten in de andere streken worden georganiseerd.

Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni kun je van 9.30 - 17.00 uur terecht bij Eveline en Jacob Westeneng (Plattelandwinkel de Achterdijk, Achterdijk 25 in Bunnik).
Kom kersen eten in de boomgaard en geniet van een lekker glaasje sap. Het geheime ingrediënt is.... het verhaal van de fruitteler!
In de boomgaard kun je alle vragen die je hebt over het telen van fruit aan Eveline en Jacob stellen.
Eveline en Jacob willen graag laten zien waar het voedsel vandaan komt en hoe ze daar met veel zorg aan werken. Het is mooi om hierover met mensen in gesprek te komen. Ze vinden het leuk om vragen te krijgen van mensen en willen graag laten zien hoe het op hun bedrijf gaat.
Voor de kinderen is er een speurtocht en een selfiewedstrijd, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Voor een bakje kersen én een glaasje sap betaal je € 5,00. 
Je hoeft je niet aan te melden voor deze activiteit. De landwinkel is de hele dag geopend. 

Wil je meer weten over het bedrijf van Eveline en Jacob, de producten die ze telen en verkopen én en de activiteiten die ze organiseren? kijk dan op de website van hun bedrijf. Op hun facebookpagina kun je de meest actuele informatie over de activiteit op 28 en 29 juni lezen.
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
28-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar de overheerlijke kersen uit de Kromme Rijnstreek vandaan komen? Kom dan naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk (Bunnik) op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni.
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
30-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar de overheerlijke kersen uit de Kromme Rijnstreek vandaan komen? Wil je ze zelf ook plukken of genieten van zelfgebakken pannenkoeken?  Kom naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk (Bunnik) op zondag 30 juni.
Vergeet vooral je fototoestel niet, want de hoogstamboomgaard met mooie rode kersen is natuurlijk een unieke locatie voor het maken van mooie foto's.
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Plattelandwinkel De Achterdijk
Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Landwinkel de Hooierij
29-06-2019
Wil je met eigen ogen zien waar je voedsel vandaan komt? En wil je dit ook proeven? Of wil je een gezellige dag vol creativiteit, activiteit.... in de natuur, tussen de dieren? Kom naar de Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Landwinkel de Hooierij (De Bilt) op zaterdag 29 juni.
Een prima locatie om je geest te laten dwalen en even te "ont-stressen". 
Op dit bedrijf vinden van 9.15 tot 15.30 uur verschillende workshops én een heerlijke boeren-lunch plaats.


We laten graag zien waar voedsel vandaan komt en hoe wij daar met veel zorg aan werken. Het is mooi om hierover met mensen in gesprek te komen.

We vinden het leuk om vragen te krijgen van mensen en laten graag zien hoe het op ons erf gaat.

Boeren Beleving; ervaar het selfie bij Landwinkel de Hooierij

Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »